ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ERASMUS+ «ΚΕΠΕΚΤ»

«ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΚΕΠΕΚΤ», 2014-1-EL01-KA102-000689, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ERASMUS+, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΚΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΝΕ ΓΣΕΕ, ΕΤΑΙΡΟΙ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,  ΙΕΚ-ΕΠΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, EVBB, ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ 60 ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

Το σχέδιο με συντονιστή φορέα το ΙΝΕ ΓΣΕΕ στοχεύει στην διασύνδεση των εκπαιδευτικών αναγκών των σπουδαστών των ΙΕΚ και ΕΠΑΣ του Υπ. Τουρισμού σε 8 περιφέρειες της Ελλάδας, με τις απαιτήσεις της απασχόλησης. Οι δράσεις κατάρτισης υλοποιούνται με την μορφή πρακτικής άσκησης και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε τουριστικές μονάδες άλλων χωρών μελών της Ε.Ε., προκειμένου να αποκτήσουν οι σπουδαστές, αναγνωρισμένες γνώσεις, δεξιότητες και επαγγελματικά προσόντα που θα αναδείξουν νέες ευκαιρίες στο επαγγελματικό τους μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες στο ΦΥΛΛΑΔΙΟ του σχεδίου εδώ.

Οι επίσημερς ανακοινώσεις του ΚΕΠΕΚΤ ERASMUS+ είναι και στις ιστοσελίδες των εταίρων του προγράμματος, ΣΤΕΑΝ και Υπουργείο Τουρισμού

Βρείτε μας και στα κοινωνικά δίκτυα: fb_icon_325x325

 

Πολυμέσα Εμπειρίες Ανακοινώσεις

 

logo-programmatos

WordPress Video Lightbox Plugin