ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ πρόσκληση συμμετοχής σε πρόγραμμα κατάρτισης

9 Απριλίου 2017

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

πρόσκληση συμμετοχής σε πρόγραμμα κατάρτισης

Αθήνα, Μάιος 2017

 

  • Πώς μπορούμε, σε δύσκολους καιρούς, να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θέτουμε στόχους που εξυπηρετούν ένα όραμα για το μέλλον και να προσδιορίζουμε τις διαδικασίες επίτευξής τους;
  • Πώς μπορούμε να προγραμματίζουμε καλύτερα το χρόνο μας, να ορίζουμε προτεραιότητες και να οργανώνουμε πιο αποτελεσματικά την καθημερινή μας ζωή;
  • Πώς μπορούν οι ικανότητες αυτές να συμβάλλουν στην προσωπική, επαγγελματική και συλλογική μας ενδυνάμωση;

Αν θέλετε να διαπραγματευτείτε ερωτήματα όπως αυτά, στο πλαίσιο ενός βιωματικού σεμιναρίου, τότε το πρόγραμμα «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ» σας αφορά.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ», έχει διάρκεια 50 ώρες (30 διά ζώσης και 20 εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας) και θα υλοποιηθεί στην Αθήνα, τον Μάιο του 2017. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνονται σταδιακά νέα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Κάθε υποψήφιος/-α έχει δικαίωμα συμμετοχής σε έως τρία προγράμματα στο πλαίσιο της Πράξης (μέχρι τον Μάιο του 2019).

Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη και τις προϋποθέσεις συμμετοχής δείτε εδώ: http://www.inegsee.gr/ekpedefsi-ergazomenon2/.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ: https://portal.inegsee.gr/portal/web/i.n.e-g.s.e.e/aitiseis/athens

Για την επιλογή των εκπαιδευομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για να υποβάλετε αίτηση θα πρέπει  πρώτα να εγγραφείτε στο portal του ΙΝΕ ΓΣΕΕ εδώ:. https://portal.inegsee.gr/registration/.Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα λάβετε σχετικό e-mail και πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρονται σε αυτό. Από τη στιγμή που είστε ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες, συμπληρώστε το προφίλ σας εδώ: https://portal.inegsee.gr/users/#user και μεταβείτε στο χώρο των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Αν έχετε ήδη συμπληρώσει το προφίλ σας, προχωρήστε κατευθείαν στο χώρο των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Ετικέτες: