ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Ινστιτούτο Εργασίας - Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ.Σ.Ε.Ε.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗ:   

«Διαχείριση Εργασιακού Άγχους»

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης ανακοινώνει την υλοποίηση ενός δια ζώσης εργαστηρίου συμβουλευτικής με την εξής θεματική:

  1. «Διαχείριση Εργασιακού Άγχους »

 

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εργαζόμενους και ανέργους και θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης  στην αίθουσα πολλαπλών  χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης που βρίσκεται στην Θέρμη, Καπετάν Χάψα και Καραολή και Δημητρίου 27.

Διαχείριση Εργασιακού Άγχους

Το εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε εργαζομένους που βιώνουν άγχος λόγω ποικίλων δυσκολιών που σχετίζονται με το εργασιακό τους περιβάλλον όσο και σε ανέργους στην προσπάθεια ένταξης και παραμονής τους στην αγορά εργασίας. Στόχος του εργαστηρίου είναι από τη μια να εντοπίσει το άτομο τις αγχογόνες καταστάσεις, τα συμπτώματα του άγχους σε ψυχοσωματικό επίπεδο και σε επίπεδο συμπεριφοράς και  τις επιπτώσεις του σε όλους τους τομείς της ζωής του και από την άλλη να κατανοήσει και κυρίως να αρχίσει να εφαρμόζει τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους που προτείνονται.

 

Α/Α Τίτλος Εργαστηρίου/ Ημερομηνία Ώρα Χώρος
1 Διαχείριση Εργασιακού Άγχους Τρίτη 06/02/2024 12:00 – 15:00 Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης,Καπετάν Χάψα και Καραολή και Δημητρίου 27

 

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες :

  • ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: Τηλ. 2310385810 και 2310545113
  • Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης, Τηλ. 2313300739

 

 

 

 

Δ Η Λ Ω Σ Η   Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ