Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι – Βασικές Δεξιότητες Εκπαίδευσης Ενηλίκων πρόσκληση συμμετοχής σε πρόγραμμα κατάρτισης Θεσσαλονίκη

28 Απριλίου 2017

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι – Βασικές Δεξιότητες Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Θεσσαλονίκη, Μάιος-Ιούνιος 2017

 

Θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων ή να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας ως εκπαιδευτής / εκπαιδεύτρια; Εκπαιδεύετε ενήλικους και θέλετε να προετοιμαστείτε για την Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας; Παρακολουθήστε το σεμινάριο του ΙΝΕ ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη (Μάιος, Ιούνιος 2017).

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ», έχει διάρκεια 50 ώρες (30 διά ζώσης και 20 εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας) και θα υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη , τον Μάιο και Ιούνιο του 2017. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνονται σταδιακά νέα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Κάθε υποψήφιος/-α έχει δικαίωμα συμμετοχής σε έως τρία προγράμματα στο πλαίσιο της Πράξης (μέχρι τον Μάιο του 2019).

Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη και τις προϋποθέσεις συμμετοχής δείτε εδώ: https://www.inegsee.gr/ekpedefsi-ergazomenon2/.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ: https://www.inegsee.gr/aitisi

Για την επιλογή των εκπαιδευομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ετικέτες: