Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων στο χώρο εργασίας πρόσκληση συμμετοχής σε πρόγραμμα κατάρτισης στη Λάρισα

30 Μαΐου 2017

Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων στο χώρο εργασίας

Λάρισα, Ιούνιος, Ιούλιος 2017

Ο χώρος εργασίας είναι ένας ανθρώπινος χώρος όπου δεν επιλέγουμε πάντα τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστούμε. Η διαφορετικότητα σε αντιλήψεις, τρόπους και συμπεριφορές, δημιουργεί πολλές φορές το έδαφος για αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε τις συγκρούσεις στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και να αναπτύξετε εκείνες τις δεξιότητες ώστε να μπορέσετε να τις διαχειριστείτε, τότε παρακολουθήστε το πρόγραμμα «Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων στο χώρο εργασίας» σας αφορά.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ», έχει διάρκεια 50 ώρες (30 διά ζώσης και 20 εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας) και θα υλοποιηθεί στη Λάρισα, τον Ιούνιο, Ιούλιο του 2017. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνονται σταδιακά νέα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Κάθε υποψήφιος/-α έχει δικαίωμα συμμετοχής σε έως τρία προγράμματα στο πλαίσιο της Πράξης (μέχρι τον Μάιο του 2019).

Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη και τις προϋποθέσεις συμμετοχής δείτε εδώ: https://www.inegsee.gr/ekpedefsi-ergazomenon2/.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ: https://www.inegsee.gr/aitisi

Για την επιλογή των εκπαιδευομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ετικέτες: