Οργανωτικές Ικανότητες πρόσκληση συμμετοχής σε πρόγραμμα κατάρτισης στη Λάρισα

29 Μαΐου 2017

Οργανωτικές Ικανότητες

Λάρισα, Ιούνιος, Ιούλιος 2017

 

  • Πώς μπορούμε, σε δύσκολους καιρούς, να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θέτουμε στόχους που εξυπηρετούν ένα όραμα για το μέλλον και να προσδιορίζουμε τις διαδικασίες επίτευξής τους;
  • Πώς μπορούμε να προγραμματίζουμε καλύτερα το χρόνο μας, να ορίζουμε προτεραιότητες και να οργανώνουμε πιο αποτελεσματικά την καθημερινή μας ζωή;
  • Πώς μπορούν οι ικανότητες αυτές να συμβάλλουν στην προσωπική, επαγγελματική και συλλογική μας ενδυνάμωση;

Αν θέλετε να διαπραγματευτείτε ερωτήματα όπως αυτά, στο πλαίσιο ενός βιωματικού σεμιναρίου, τότε το πρόγραμμα «Οργανωτικές Ικανότητες» σας αφορά.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ», έχει διάρκεια 50 ώρες (30 διά ζώσης και 20 εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας) και θα υλοποιηθεί στη Λάρισα, τον Ιούνιο, Ιούλιο του 2017. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνονται σταδιακά νέα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Κάθε υποψήφιος/-α έχει δικαίωμα συμμετοχής σε έως τρία προγράμματα στο πλαίσιο της Πράξης (μέχρι τον Μάιο του 2019).

Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη και τις προϋποθέσεις συμμετοχής δείτε εδώ: https://www.inegsee.gr/ekpedefsi-ergazomenon2/.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ: https://www.inegsee.gr/aitisi

Για την επιλογή των εκπαιδευομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ετικέτες: