Ψηφιακός Εγγραμματισμός στις Καθημερινές Συναλλαγές πρόσκληση συμμετοχής σε πρόγραμμα κατάρτισης στη Ναύπακτο

30 Μαΐου 2017

Ψηφιακός Εγγραμματισμός στις Καθημερινές Συναλλαγές

Ναύπακτος, Ιούνιος, Ιούλιος 2017

 

Θέλεις να αναπτύξεις τις ψηφιακές σου δεξιότητες; Να μπορείς να αξιοποιείς τις δυνατότητες που σου προσφέρουν οι τεχνολογίες του διαδικτύου για να βρίσκεις πληροφορίες και να διαχειρίζεσαι με αμεσότητα και ευκολία υπηρεσίες, προγράμματα και εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινή σου ζωή; Να πραγματοποιείς ηλεκτρονικές αγορές και να αξιοποιείς τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών; Θέλεις να είσαι βέβαιος ότι διαχειρίζεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τις συναλλαγές σου στο internet και να προστατεύεσαι από κακόβουλο λογισμικό; Θέλεις να βελτιώσεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με κείμενο, ήχο, εικόνα, βίντεο και διαμοιράζεσαι αρχεία; Θέλεις να εξοικειωθείς με την ανάπτυξη του δικού σου δικτυακού τόπου ή ιστολογίου χωρίς κόστος;

Αν ναι, το πρόγραμμα «Ψηφιακός Εγγραμματισμός στις Καθημερινές Συναλλαγές» σίγουρα σε ενδιαφέρει. Όπως σε όλα τα προγράμματα κατάρτισης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα μελετήσουμε πραγματικές περιπτώσεις και θα ασχοληθούμε με την επίλυση προβλημάτων που μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινή μας ζωή.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ», έχει διάρκεια 50 ώρες (30 διά ζώσης και 20 εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας) και θα υλοποιηθεί στη Ναύπακτο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2017. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνονται σταδιακά νέα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Κάθε υποψήφιος/-α έχει δικαίωμα συμμετοχής σε έως τρία προγράμματα στο πλαίσιο της Πράξης (μέχρι τον Μάιο του 2019).

Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη και τις προϋποθέσεις συμμετοχής δείτε εδώ: https://www.inegsee.gr/ekpedefsi-ergazomenon2/.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ: https://www.inegsee.gr/aitisi

Για την επιλογή των εκπαιδευομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ετικέτες: